Volwassenen

Met mijn artistieke workshops kun je al je creativiteit kwijt! Bij de workshops staat aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is, de tijdsduur en de prijs, de prijzen zijn inclusief materialen en versnapering per persoon. Deze workshops worden vanaf 2 tot een maximaal van 10 personen gegeven in mijn atelier, maar kan ook op eigen locatie georganiseerd worden*. De workshop staat altijd in combinatie met gezelligheid, maar ook met koffie/thee en iets lekkers of limonade/sapje met een lekkernij. Tevens is er een mogelijkheid om een borrelgarnituur of een High-Tea te reserveren op aanvraag.

Er worden verschillende niveau’s gehanteerd:
Niveau 1:   Moeilijkheid: 1
Niveau 2:   Moeilijkheid: 2
Niveau 3:   Moeilijkheid: 3

*Bij meer dan 15 kilometer, reken ik een vergoeding van € 0,25/Km

Afbeelding volgt nog

Metaal stempelen Moeilijkheid: 3

We gaan met slagpennen en hamers in de weer om een leuke eigentijdse armband of hanger te maken, je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en of figuursymbolen. Als er een leuke tekst is uitgezocht (of je bedenkt zelf iets) gaan we het midden bepalen van tekst en armband (of hanger) en van daaruit gaan we werken. Je kunt kiezen uit 2 maten armbanden, of 2 maten hangers met ketting.

Tijdsduur: 2,5 uur en de kosten zijn € 22,50

Look-a-like bordjes Moeilijkheid: 1

Zelf een leuk tekst bordje maken met de handlettering techniek. Dit bordje wordt doormiddel van kopiëren met krijt, gedrukt op een zwart bord waarna we het gaan overtrekken met een krijtstift. Er zijn twee maten borden (25x25cm of 20x30cm) en vele teksten aanwezig, maar natuurlijk mag je ook zelf een tekst meenemen (afgedrukt op A4papier).

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 19,50

Stippeltechniek (porselein verven) Moeilijkheid: 2

Hierbij gaan we met verschillende materialen aan de gang om de mooiste stippen op het servies te verven. Bedenk welke kleuren je wilt gebruiken en maak met de bijzondere verf iets unieks. Wel moet het servies na afloop nog een half uur de oven in. Je kunt kiezen uit verschillende stukken servies: mokken, kop en schotels, borden of schaaltjes.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 24,50 (bord / kop en schotel / 2 mokken of 2 kleine schaaltjes)

Wandhanger Moeilijkheid: 2

Decoratief zal de wandhanger in de huiskamer zijn, een activiteit uit de oude doos maar nu weer actueel. Voor de wandhanger kun je eventueel zelf een mooie tak voor meenemen (anders krijg je van mij een gladde ronde stok).

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 27,50 voor de wandhanger.

Plantenhanger Moeilijkheid: 2

Decoratief zal de plantenhanger in de huiskamer zijn, een activiteit uit de oude doos maar nu weer actueel. Voor de plantenhanger krijg je een terracotta pot van 15 cm doorsnede.

Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 22,50

Mixed media Moeilijkheid: 3

Hierbij kun je van alles gebruiken, verschillende materialen, textuur en kleur door elkaar gecombineerd op een canvas doek. Door het gebruik van de diverse technieken ontstaat er voor ieder project een uniek exemplaar.

Tijdsduur: 2,5 uur en de kosten zijn 20x30cm voor € 24,50

Schilderen op canvas Moeilijkheid: 2

Ben je niet goed in een tekening maken en deze inkleuren met verf? Dat is met deze techniek makkelijk te doen met een mooi resultaat. Het is niet zomaar schilderen, we gaan met special papier de gewenste tekening overtrekken en kleuren hem daarna met verf in. Je kunt kiezen uit vele voorbeelden van dikke dames tot koeien. En heb je zelf een leuke afbeelding neem deze dan mee en maak er een mooi schilderij van.

Tijdsduur 2,5 uur en de kosten zijn € 22,50

Schilderen op hout Moeilijkheid: 2

Wil je graag iets verven op hout? Dan is hier je kans! Ervaring is niet nodig voor deze workshop. Op de houten panelen schilderen we uit de vele voorbeelden, van bijvoorbeeld kakelende kippen, bonte koeien, klaprozen of vlinders. Ook zijn er winterse taferelen. Er zijn 2 maten van de te verven houten panelen, 20x60cm of 40x50cm afhankelijk van de gekozen afbeelding.

Tijdsduur 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn vanaf € 27,50

Tapas of broodplank houtbranden Moeilijkheid: 3

Maak je persoonlijke houten tapas of broodplank. Dmv houtbranden bewerk je de houten snijplank met een leuke tekst of afbeelding.

Tijdsduur 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn vanaf € 22,50

Houtbranden Moeilijkheid: 3

Uit de leuke voorbeelden die aanwezig zijn kun je een tekst en/of afbeelding branden in de houten vorm. Deze houten vorm kan een klavertje, hart, rond of vierkant zijn en met een leuk touwkoord kan je deze dan ophangen.

De kosten zijn vanaf € 22,50

Tas pimpen Moeilijkheid: 2

Je eigen unieke exemplaar maken. Er zijn verschillende modellen tassen waaruit je kunt kiezen en daarna ga je aan de slag met allerlei stofjes, kant, bont, lint, kralen en andere materialen. Het resultaat is een hippe, zelfgemaakte tas die niemand heeft.

Tijdsduur 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 29,50

Textielverharder (Pretex, Powertex, Paverpol, KeraCoat) Moeilijkheid: 2

Met deze activiteit ben je zo een echte kunstenaar van een creatieve, prachtige creatie. In principe kun je elk ondergrond gebruiken om iets te creëren, maar je kunt ook een frame van ijzerdraad gebruiken en deze in de gewenste vorm maken met papier en schilderstape. Daarna ga je de stroken stof (je mag een oud t-shirt meenemen) in de verharder onderdompelen en draperen op je creatie. De textielverharder is er in verschillende kleuren zoals bruin, groen, grijs/zwart en ivoorwit. Er zijn diverse voorbeelden van beeldje, kaders, abstract.

Tijdsduur 2,5 tot 3 uur en de kosten zijn vanaf € 27,50

Druip of ballonkaars maken Moeilijkheid: 1

Met de druipkaars laat je de lont steeds even hangen in de verschillende kleuren kaarsvet. Laagje voor laagje totdat er een mooie kaars ontstaat. Met de ballonkaars ga je de ballon steeds in de verschillende kleuren kaarsvet dopen. Als eenmaal de dikte hiervan is bereikt, wordt hij van binnen opgevuld.

Tijdsduur 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 24,50

Afbeelding volgt nog

Mozaïeken vanaf Moeilijkheid: 1

Een leuke gezellige DOE-avond met een mooi resultaat. Je kunt kiezen uit wel 45 kleuren Mosa tegels (speciaal voor het mozaïeken), 36 kleuren en 2 maten glasmozaïek, glasdruppels en schelpen. Er kan uit diverse voorbeelden gekozen worden, waarbij er enkele bij zijn waarvoor je 2 avonden nodig hebt. Hierop is de prijs berekend en plannen we samen dag 2 in zonder bijkomende kosten. Doordat het werkstuk 24 uur moet drogen, krijg je genoeg voeg mee naar huis. Natuurlijk wel met een handleiding.

Tijdsduur 2,5 tot 3 uur, of 2 avonden en de kosten zijn vanaf € 27,50

Sieraden Ibiza style Moeilijkheid: 2

Kettingen of armbanden maken in vele, verschillende, gezellige kleurtjes en kralen. En eventueel ook nog elastische band met diverse bedels. Het wordt een mooi, uniek sieraad.

Tijdsduur 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn € 22,50

Deel deze pagina via:

Prijs- en typefouten onder voorbehoud