Kinderen

Creatief, gezellig, voor jongens en meisjes!

Creatief, leuk, gezellig verjaardagsfeestje voor jongens en meisjes. De ruimte is feestelijk versierd en de kinderen krijgen limonade, een verassing en wat te snoepen. Voor de volwassenen is er uiteraard koffie, thee of wat fris. Bij de activiteiten staat aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is en de prijs. De prijzen zijn inclusief materialen en het lekkers per kind. Deze activiteiten worden vanaf 6 tot een maximaal van 10 kinderen gegeven in mijn atelier, maar kan ook op eigen locatie georganiseerd worden*. Hierbij is de catering voor rekening van de ouders. Er is een mogelijkheid om een High-Tea of pannenkoeken te reserveren. Prijs is op aanvraag.

Praktisch: Dinsdag t/m vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur of zaterdag de gehele dag.

Tip: Natuurlijk willen kinderen op een feestje hun mooiste kleding aantrekken, maar beter zou zijn om -bij een workshop met verf- wat oudere kleding aan te trekken. Sommige soorten verf zijn moeilijk uit de kleding te krijgen. Schorten zullen wel aanwezig zijn.

Er worden verschillende niveau’s gehanteerd:
Niveau 1:   Moeilijkheid: 1
Niveau 2:   Moeilijkheid: 2
Niveau 3:   Moeilijkheid: 3

*Bij meer dan 15 kilometer, reken ik een vergoeding van € 0,25/Km

Afbeelding volgt nog

Foam klei Moeilijkheid: 1

Dit is een zelfhardende klei met daarin kleine balletjes en bestaat uit diverse kleuren, die je ook met elkaar kan mengen. Ideaal om te boetseren en het plakt op allerlei ondergronden, zoals mdf, papier-maché en styropor (piepschuim). Bovendien krijg je met het boetseren van deze klei geen vieze handen en het droogt aan de buitenlucht. Er zijn leuke voorbeelden, zoals deurhanger, fotolijstje en dieren waaruit je kunt kiezen.

De kosten zijn € 14,50

Kaarsen maken Moeilijkheid: 2

Eerst gaan we een terracottapot verven in de mooiste kleuren en dan gaan we gekleurde stukjes kaarsvet in de pot doen. Daarna wordt de pot afgegoten met vloeibaar kaarsvet en kunnen we de pot nog versieren met allerhande aanwezige materialen.

De kosten zijn € 14,50

Stempel maken (vanaf 7 jaar) Moeilijkheid: 3

Lijkt het jou ook leuk om je eigen stempel te maken? We gaan met een guts, een soort scherp mesje, de vorm uit het rubber snijden. Natuurlijk gaan we eerst een leuke afbeelding zoeken en deze dan op het rubber tekenen. Dan gaan we de randen en vlakken, die we niet willen zien bij het stempelen, wegsnijden. Als je klaar bent krijg je nog een tweede stuk rubber voor nog een stempel en daarna een (knikker)zakje om deze met je nieuwe stempels te bestempelen.

De kosten zijn € 13,50

Decoupage Moeilijkheid: 1

Hierbij kun je papier-maché of styropor (piepschuim) dieren, fotolijstjes of dozen versieren met speciaal papier en lijm. Er zijn vele kleuren en prints. Je kiest een leuke print/kleur uit en gaat deze in stukjes scheuren. Heb je een bakje halfvol dan ga je de stukjes op het uitgekozen item plakken. Als deze dan volledig bedekt is wordt het volledige afgelakt met de speciale lijm zodat het lang mooi en kleurecht blijft.

De kosten zijn € 13,50

Schilderen op canvas Moeilijkheid: 2

Hierbij gaan we schilderen met acrylverf op doek. Kinderen kunnen zelf iets bedenken of gaan met een leuke afbeelding en sjablonen aan de gang om een leuk schilderij maken voor op de slaapkamer. Door middel van speciaal papier maken we een afdruk op het doek en gaan het dan met verf inkleuren.

De kosten zijn € 13,50

Tas of t-shirt verven en pimpen Moeilijkheid: 2

Een leuke eigentijdse tas (er zijn diverse soorten) of t-shirt (wit) die je kunt verven met de kleuren die jij leuk vindt en daarna versieren met linten, kralen, teksten of strijkemblemen. Een tas of t-shirt uniek in zijn soort, omdat er niemand een tweede van heeft.

De kosten zijn € 16,50

Zeepjes maken Moeilijkheid: 1

Zelf zeepjes maken kan doordat onze zeep verwarmt wordt, waarna je de kleur en geur toevoegt en het in de gewenste vorm giet. Bovendien mogen er ook nog 2 bedels uitgezocht worden om deze in de zeepjes te doen. Als je deze bedels gebruikt, blijft er na het gebruiken van de zeep, de bedeltjes over die je aan een armband of ketting kan hangen. Tijdens het uitharden ga je nog een doosje versieren om de zeepjes hierin mee naar huis te nemen.

De kosten zijn € 13,50

Zeepketting Moeilijkheid: 2

Terwijl de zeepjes aan het uitharden zijn, die je eerst zelf de hebt gemaakt in je eigen geur en kleur, ga je van alles opzoeken wat je aan de ketting van draad of touw wilt hangen. Schelpen, kralen, bloemen, hout etc. En als je alles bij elkaar hebt gevonden, gaan de zeepjes uit de mallen en kun jij je eigen geurketting gaan rijgen.

De kosten zijn € 14,50

Vogelhuis of raceauto timmeren (vanaf 7 jaar) Moeilijkheid: 2

Met hout, hamer en spijkers ga je zelf de houten plankjes vast timmeren tot een echt vogelhuisje of een echte raceauto. Daarna kun je het gaan verven in de kleuren die jij mooi vindt.

De kosten zijn € 15.00

Keycord of sleutelhanger maken Moeilijkheid: 1

Eerst ga je bekijken wat je wilt gaan maken en daarna ga je in de gewenste kleuren, de kralen en lintjes erbij zoeken. Na een korte uitleg kun je dan aan de gang gaan, zodat je na afloop iets leuks aan je broek/tas of om je nek kan hangen.

De kosten zijn € 12,50

Zagen van dinosaurus of pandabeer (vanaf 7 jaar) Moeilijkheid: 2

Als je weet welk beest je wilt gaan zagen, dan kun je aan de gang met de figuurzaag. En natuurlijk ook een kleine standaard, zodat als jij je dinosaurus of pandabeer geverfd hebt deze kan blijven staan.

De kosten zijn € 15,00

Dromenvanger Moeilijkheid: 2

Heb je ook wel eens een nare droom? Laat hem dan vangen in je zelfgemaakte dromenvanger. Eerst ga je de gewenste kleur(en) wol uitzoeken om daarna een mooie web te maken op een ring van 20 cm doorsnede. Als je hiermee klaar bent kun je hem nog versieren met kralen en veren.

De kosten zijn € 13,50

Vogelhuis pimpen Moeilijkheid: 1

Dit huisje is al kant en klaar, maar wil nog wel graag een kleurtje. Dus kies de mooiste kleuren zodat je het daarna nog kan bewerken met stof, lint, kant en glitters. Echt iets voor dametjes (jongens mag ook hoor).

De kosten zijn € 12,50

Beeld maken uit een gipsblok (vanaf 7 jaar) Moeilijkheid: 2

Hierbij ga je aan de gang met hamer, beitel en rasp. Je gaat op een vierkante blok gips eerst een tekening maken en daarna ga je de vorm bewerken met de hamer en beitel. Na afloop gebruik je nog de rasp om eventuele oneffenheden te verwijderen. Je kunt hem wit laten en als er tijd over is mag je hem ook verven.

De kosten zijn € 13,50

Mozaïeken Moeilijkheid: 1

Mozaïeken kunnen zelfs de kleintjes, want je mag zelf een halve tegel kapot slaan. Daarna kun je deze stukjes als een soort puzzel gaan opplakken. Er zijn verschillende dingen waaruit je kunt kiezen: Spiegel, tekstbordje, schatkistje, sieradendoosje, dolfijn of auto (Ferrari). Het werkstuk moet na afloop nog wel drogen en gevoegd worden. Dat doe ik dan voor je en dan kunnen de werkstukjes van jou en je vriendjes/vriendinnetjes de volgende dag bij mij opgehaald worden.

De kosten zijn € 15,00

Technisch popje of beest Moeilijkheid: 1

Ben je handig met schroevendraaier en knijptang, dan is dit misschien wel leuk om te maken. Je gaat met kroonsteentjes en elektriciteitsdraad aan de gang om een leuk popje of fantasiebeest te maken. Deze activiteit is ook leuk om bijvoorbeeld i.p.v. elektriciteitsdraad, gekleurd chenille draad te gebruiken en dat geeft dan ook meteen een andere look.

De kosten zijn € 12,50

Porselein verven Moeilijkheid: 2

Niets leuker dan te eten en drinken vanuit je zelf geverfde bord en mok. Je kunt het bord en mok beschilderen met dieren, bloemen en hartjes of met leuke teksten erop. Noem maar op….echt alles kan! Maar natuurlijk zijn er ook voorbeelden waaruit je kunt kiezen als je het zo gauw even niet weet. Na afloop moet het servies nog wel even de oven in, maar dan kun je het daarna wel gewoon wassen (hand).

De kosten zijn € 15,00

Sieraden maken Moeilijkheid: 2

Je kan kiezen uit verschillende voorbeelden van armbanden en kettingen. En met een beetje uitleg en hulp gaat het je zeker lukken om zelf iets moois te maken. Er zijn leuke en stoere kralen, bedels van Hello Kitty en vissen, blingbling en nog veel meer. Je kunt een armband en ketting maken of 2 armbanden.

De kosten zijn € 13,50

Deel deze pagina via:

Prijs- en typefouten onder voorbehoud