Tieners

Gezelligheid en creativiteit met je vrienden/vriendinnen!

Gezelligheid en creativiteit met je vrienden/vriendinnen. De ruimte is versierd (als jullie dit willen) en jullie krijgen limonade, een verassing en wat te snoepen. Voor de volwassenen is er uiteraard koffie, thee of wat fris. Bij de workshops staat aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is en de prijs. De prijzen zijn inclusief materialen en de versnapering per tiener. Deze workshops worden vanaf 4 tot een maximaal van 10 tieners gegeven in mijn atelier, maar kan ook op eigen locatie georganiseerd worden*. Hierbij is de catering voor rekening van de ouders. Er is een mogelijkheid om een High-Tea of pannenkoeken te reserveren. Prijs is op aanvraag.

Er worden verschillende niveau’s gehanteerd:
Niveau 1:   Moeilijkheid: 1
Niveau 2:   Moeilijkheid: 2
Niveau 3:   Moeilijkheid: 3

*Bij meer dan 15 kilometer, reken ik een vergoeding van € 0,25/Km

Afbeelding volgt nog

Look-a-like bordje Moeilijkheid: 2

Zelf een leuk tekst bordje maken met de handlettering techniek. Dit bordje wordt door middel van kopiëren met krijt, gedrukt op een zwart bord waarna we het gaan overtrekken met een krijtstift. Er zijn twee maten borden (20x20cm of 20x30cm) en vele teksten aanwezig, maar natuurlijk mag je ook zelf een tekst meenemen (afgedrukt op A4 papier).

De kosten zijn € 17,50

Ibiza armbanden Moeilijkheid: 1

Je maakt 3 verschillende armbanden, waaronder 1 met kleine kraaltjes, 1 met een elastische band met bedels eraan en 1 van metaal. Deze van metaal moet je zelf bewerken met een hamer en slagpennen en die zijn er in verschillende lettertypes en symbolen. Zo wordt jouw armband heel uniek.

De kosten zijn € 17,50

Notitieboekje of agenda Moeilijkheid: 2

Na het uitzoeken van een leuk stofje, ga je het boekje of agenda voorzien van fiberfill (soort watten) om het daarna te bekleden met het lapje stof. Daarna is er de afwerking met linten, kant, kralen en strijkembleem.

De kosten zijn € 15,00

Stempels maken Moeilijkheid: 2

Lijkt het jou ook leuk om je eigen stempel te maken? We gaan met een guts, een soort scherp mesje, de vorm uit het rubber snijden. Natuurlijk gaan we eerst een leuke afbeelding zoeken en deze dan op het rubber tekenen. Dan gaan we de randen en vlakken, die we niet willen zien bij het stempelen, wegsnijden. Je kan 4 stempels maken om deze, nadat je klaar bent, meteen te gebruiken met stempelen op een klein katoenen tasje.

De kosten zijn € 15,00

Naaldvilten Moeilijkheid: 2

Hierbij ga je stukjes (speciale) wol vastzetten met een naald met weerhaakjes. Door de naald snel heen en weer te halen door de wol en de ondergrond komt het hierop vast te zitten. Er zijn leuke voorbeelden waaruit je kunt kiezen.

De kosten zijn € 13,50

Mixed media Moeilijkheid: 2

Hierbij kun je van alles gebruiken, verschillende materialen, textuur en kleur door elkaar gecombineerd op een canvas doek. Door het gebruik van de diverse technieken ontstaat er voor ieder project een uniek exemplaar, het canvasdoek is 20×30 cm.

De kosten zijn € 17,50

Mozaïeken Moeilijkheid: 1

Na een korte uitleg van de verschillende gereedschappen en materialen maak je vervolgens naar eigen ontwerp iets moois of je kiest iets uit de voorbeelden. Zo zijn er wel 45 verschillende kleuren tegels, glasdruppels, stenen, schelpen, etc. Je kunt verschillende dingen maken, zoals een spiegel, fotolijstje, dienblad, hart of vlinder. Omdat je kunstwerk minimaal 24 uur moet drogen, krijg je een zakje voeg en de handleiding mee naar huis.

De kosten zijn € 19,50

Houtbranden Moeilijkheid: 3

Uit de leuke voorbeelden die aanwezig zijn kun je een tekst en/of afbeelding branden in de houten vorm. Deze houten vorm kan een klavertje, hart, rond of vierkant zijn en met een leuk touwkoord kan je deze dan ophangen.

De kosten zijn vanaf € 17,50

Schilderen op canvas Moeilijkheid: 2

Ben je niet goed in een tekening maken en deze inkleuren met verf? Dat is met deze techniek makkelijk te doen met een mooi resultaat. Het is niet zomaar schilderen, we gaan met special papier de gewenste tekening overtrekken en kleuren hem daarna met verf in. Je kunt kiezen uit vele voorbeelden van dikke dames tot koeien. En heb je zelf een leuke afbeelding neem deze dan mee en maak er een mooi schilderij van.

De kosten zijn € 17,50

Dromenvanger Moeilijkheid: 2

Zelf een dromenvanger maken met 2 ringen waarin de webben worden gemaakt en onder elkaar komen te hangen waarna je ze kan afwerken met kralen en veren. En vergeet niet een goed plekje te zoeken voor deze eigengemaakte dromenvanger.

De kosten zijn € 17,50

Tassen/sleutelhanger Moeilijkheid: 1

Ben je altijd je sleutels kwijt? Dan is hier de oplossing! Versier je sleutel. Zo kan jij je sleutel altijd terug vinden. Maar ben je nooit je sleutel kwijt, maak dan aan een splitring een mooie tassenhanger. Een leuke verfraaiing van je tas en heel herkenbaar.

De kosten zijn € 15,00

Memobord Moeilijkheid: 2

Een origineel prikbord van 50×40 cm van mdf. Je bewerkt het hout met fiberfill en daarna gaat er een leuk stofje overheen. Als alles goed is vastgeniet, ga je verder om allerlei kleuren en soorten lint vast te zetten met torsen. Hierdoor kun je dan je notities, foto’s of kaarten tussen de linten schuiven. Er is eventueel ook een groter bord te maken met een schoolbord gedeelte, zodat je daar teksten op kunt noteren. De afmetingen van dit bord is dan 70×40 cm.

De kosten zijn € 19,50 (50x40cm) of € 27,50 (70x40cm)

Vogelhuis of letterbakhuisje pimpen Moeilijkheid: 1

Het houten vogelhuisje of letterbakje krijgen een complete make-over, als je deze gaat bekleden met een leuk stofje of papier. Daarna gebruik je nog lint, kant, strass en andere accessoires en je heb meteen iets unieks. Helaas kan het vogelhuisje, door gebruik van verschillende materialen, niet naar buiten.

De kosten zijn € 15,00

Houten spiraal Moeilijkheid: 3

Hierbij gaan we dunne plankjes hout op een draadeind bevestigen door ze van te voren te voorzien van een gaatje. Eerst worden de plankjes geverfd, gaatje erin boren, bevestigen op het draadeind en afsluiten met een moer. Hierna gaan we de gewenste tekening op de plankjes tekenen en verven. Als alles goed gedroogd is kunnen we de plankjes laten wijken zodat van een recht model een leuk spiraal ontstaat.

De kosten zijn vanaf € 17,50

Polymeer klei Moeilijkheid: 3

Polymeer klei (of Fimo klei) is er in allerlei kleuren en deze kleuren zijn goed samen te voegen om de leukste kleureffecten te krijgen. Je kunt er verschillende dingen mee maken waaronder: kralen voor eventueel armband of ketting, hanger voor ketting, of een waxinelichtje ermee bekleden. Wel moet de klei afgebakken worden in de oven om goed door te harden, maar daar krijg je een handleiding voor mee.

De kosten zijn € 17,50

Porselein of glas verven Moeilijkheid: 2

Ga lekker los en leef je uit met jouw eigen creatie op onderdelen van een servies. Spons en beschilder dit met de speciale porseleinen verf in vele kleuren (ook voor glas, die zijn transparant). Er zijn diverse voorbeelden en je kunt kiezen uit 2 mokken of 2 theeglazen, 2 kommetjes of etagère. Na afloop moet het servies nog wel in de oven, maar daar krijg je een handleiding voor mee.

De kosten zijn vanaf € 17,50

Decoupage Moeilijkheid: 1

Voor de tieners zijn er leuke ondergronden, van papier-maché en glas, om deze met speciaal papier en lijm om te toveren tot een mooi, uniek item. Natuurlijk kun je ook nog gebruik maken van de lintjes, kralen en strass.

De kosten zijn € 17,50

Tas pimpen Moeilijkheid: 2

Je eigen unieke exemplaar maken. Er zijn verschillende modellen tassen waaruit je kunt kiezen en daarna ga je aan de slag met allerlei stofjes, kant, lint, kralen en andere materialen. Het resultaat is een hippe, zelfgemaakte tas die niemand heeft.

De kosten zijn € 19,50

Deel deze pagina via:

Prijs- en typefouten onder voorbehoud