Tieners (vanaf 11 jaar)

Gezelligheid en creativiteit met je vrienden/vriendinnen. De ruimte is versierd (als jullie dit willen) en jullie krijgen limonade, een verassing en wat te snoepen. Voor de volwassenen is er uiteraard koffie, thee of wat fris. Bij de workshops staat aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is en de prijs. De prijzen zijn inclusief materialen en de versnapering per tiener. Deze workshops worden vanaf 4 tot een maximaal van 10 tieners gegeven in mijn atelier, maar kan ook op eigen locatie georganiseerd worden*. Hierbij is de catering voor rekening van de ouders. Er is een mogelijkheid om een High-Tea of pannenkoeken te reserveren. Prijs is op aanvraag.

*Bij meer dan 15 kilometer, reken ik een vergoeding van € 0,25/Km

Afbeelding volgt nog
Afbeelding volgt nog

Kinderen (vanaf 5 jaar)

Creatief, leuk, gezellig verjaardagsfeestje voor jongens en meisjes. De ruimte is feestelijk versierd en de kinderen krijgen limonade, een verassing en wat te snoepen. Voor de volwassenen is er uiteraard koffie, thee of wat fris. Bij de activiteiten staat aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is en de prijs. De prijzen zijn inclusief materialen en het lekkers per kind. Deze activiteiten worden vanaf 6 tot een maximaal van 10 kinderen gegeven in mijn atelier, maar kan ook op eigen locatie georganiseerd worden*. Hierbij is de catering voor rekening van de ouders. Er is een mogelijkheid om een High-Tea of pannenkoeken te reserveren. Prijs is op aanvraag.

Praktisch: Dinsdag t/m vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur of zaterdag de gehele dag.

Tip: Natuurlijk willen kinderen op een feestje hun mooiste kleding aantrekken, maar beter zou zijn om -bij een workshop met verf- wat oudere kleding aan te trekken. Sommige soorten verf zijn moeilijk uit de kleding te krijgen. Schorten zullen wel aanwezig zijn.

*Bij meer dan 15 kilometer, reken ik een vergoeding van € 0,25/Km

Deel deze pagina via: